Τορτίγιας με μαρούλι, ντομάτα και γαλοπούλα
Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας (από 1 - 5): 1 - Πολύ εύκολη
Υλικά
Για 2-4 άτομα
2 κουταλιές σούπας μαγιονέζα για κάθε τορτίγια
6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
12 φέτες καπνιστή γαλοπούλα στήθος
1 ντομάτα κομμένη σε φέτες
12 φέτες τυρί τσένταρ
6 φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση
Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε τη μαγιονέζα σε κάθε πίτα τορτίγιας.
Προσθέτουμε από 2 φέτες γαλοπούλα - τσένταρ σε κάθε τορτίγα, 1 φύλλο μαρούλι, 3 φέτες ντομάτας. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.
Δείτε επίσης....
ΠΗΓΗ : newsone.gr