Μους λευκής σοκολάτας
Υλικά για 2-4 άτομα
- 300 γραμμάρια κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
- 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
- 1 καψουμα βανίλια σκόνη
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο κάδο του μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί.
Κατεβάζουμε το μείγμα της κρέμας γάλακτος και ενώνουμε με μια μαρίζ την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια ανακατεύοντας απαλά. Βάζουμε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
Δείτε επίσης....
ΠΗΓΗ : newsbeast.gr