Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά για 2-4 άτομα

 

αλάτι
πιπέρι
4 φύλλα λαδόκολλα
σπάγκο
2 κιλά αρνίσιο μπούτι
4 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση

Πλένουμε και στραγγίζουμε το μπουτάκι από το αρνί. Το τρυπάμε με μαχαίρι και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι και ½ σκελίδα σκόρδο σε κάθε τρύπα.
Το τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες -μία κάθε φορά- και το δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Το βάζουμε πάνω σε μια λαμαρίνα και το ψήνουμε σε φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 3 ώρες και 30 λεπτά.
Προσέχουμε στο δίπλωμα του πακέτου για να μη χάσει τα υγρά του και στεγνώσει.

ΠΗΓΗ ; newsbeast.gr