Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά



Κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ
Κρεμμύδι 1 μέτριο
Φέτα 250 γρ
Ψωμί του τόστ 150 γρ
Αυγά 2
Μαϊντανός 1 ματσάκι ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο 0,150 λίτρα
Πιπεριά φλωρίνης 1
Φρέσκος δυόσμος 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι - πιπέρι
Οδηγίες

Σοτάρουμε σε καυτό τηγάνι με λίγο λάδι το κρεμμύδι και το αφήνουμε να κρυώσει. Σε μια λεκάνη ανακατεύουμε τον κιμά με το τριμμένο ψωμί, το κρεμμύδι, τα αυγά, το μαϊντανό και το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε, ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει. Βάζουμε τη φέτα μαζί με την πιπεριά, το δυόσμο και λίγο ελαιόλαδο στο μπλέντερ να γίνουν πολτός. Στη συνέχεια πλάθουμε τα μπιφτέκια και βάζουμε στη μέση λίγο από το μείγμα με το τυρί. Τα κλείνουμε καλά και ψήνουμε στον φούρνο στους 180 για περίπου 35 λεπτά.

ΠΗΓΗ ; chefoulis.gr