Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά



μπριζόλες γάλακτος: 4
λάδι: 6 κουταλιές της σούπας
κρασί: 2/3 του φλιτζανιού του τσαγιού λευκό ξηρό
σκόρδο: 2 σκελίδες λιωμένες
πεκορίνο: 4 κουταλιές της σούπας τριμμένο σε λεπτό τρίφτη
αλάτι
πιπέρι: φρεσκοτριμμένο
πουρές πατάτας έτοιμος ή σπιτικός για το σερβίρισμα
μουστάρδα: 1/2 κουταλιά της σούπας
Εκτέλεση

Πλένετε πολύ καλά τις μπριζόλες και τις πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι και τις αραδιάζετε σε πλαστικό δοχείο.
Προσθέτετε το μισό λάδι, τη μουστάρδα και το κρασί και τις σκεπάζετε για 2 ώρες γυρίζοντάς τις συχνά. Ψήνετε τις μπριζόλες σε ταψάκι μαζί με το λάδι τους ή στη σχάρα αλείφοντας τις με το λάδι τους. Στο μεταξύ αναμειγνύετε τον πουρέ με το σκόρδο, το τυρί και το αλατοπίπερο. Σερβίρετε τις μπριζόλες μαζί με τον πουρέ.

ΠΗΓΗ ; icookgreek.com