Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά



Παϊδάκια 1 κιλό από αρνάκι γάλακτος κομμένα
Αλάτι - πιπέρι
Ρίγανη
Οδηγίες

Στρώνουμε τα παϊδάκια μας σε έναν δίσκο. Σε ένα μπολ βάζουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη  και τα ανακατεύουμε. Πασπαλίζουμε και από τις δυο πλευρές τα παϊδάκια μας  και τα ψήνουμε ανάλογα πόσο ξεροψημένα τα θέλουμε στην σχάρα, στο γκριλ ή ακόμα καλύτερα στα κάρβουνα. Συνοδεύονται ωραία με πατάτες τηγανητές και τζατζίκι.

* Αν θέλουμε τα μαρινάρουμε με ελαιόλαδο, 4 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού, 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη, αλάτι, πιπέρι , ρίγανη για 60 λεπτά πριν τα ψήσουμε.

ΠΗΓΗ : chefoulis.gr