Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Υλικά



150 γρ. τριμμένη φέτα
λίγο σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1/4 του φλιτζανιού άνηθο
3/4 του φλιτζανιού τριμμένο ανθότυρο ή μανούρι
1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένες ελιές Καλαμών
3-4 ντομάτες κομμένες σε φέτες
μισή κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μικρές φέτες
1 φλιτζάνι ντοματοχυμό
καρδιές αγκινάρας (προαιρετικά)
1/2 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε φέτες
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε τη ζύμη για πίτσα σύμφωνα με τη βασική συνταγή.
Αλείφετε την πίτσα με ελαιόλαδο, απλώνετε το ντοματοχυμό, στη συνέχεια το ανθότυρο ή το μανούρι, το σκόρδο, το κρεμμύδι, τις ελιές, την πιπεριά, τον άνηθο, την αγκινάρα (προαιρετικά) και τέλος τη φέτα. Ψήνετε για 25’ - 30’ στους 180° C.

ΠΗΓΗ : icookgreek.com