Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Έμφαση  στην ανάπτυξη  του νομού Φθιώτιδας με κέντρο βάρος τον ιαματικό, εκπαιδευτικό και ιστορικό τουρισμό ζήτησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  οι οποίοι  συναντήθηκαν με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θύμιο Καραίσκο . Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες αντιμετώπισής τους που αφορούν τον νομό και διαπίστώθηκε η σύμπτωση απόψεων σε αρκετά ζητήματα ενώ παραδόθηκε στον κύριο αντιπεριφερειάρχη πρόσκληση για την περιφερειακή συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09/07/2016 στην Λαμία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Την Πέμπτη 30/06/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση κλιμακίου των ΑΝΕΛ Φθιώτιδας με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Ευθ. Καραΐσκο. Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Συντονιστή κ. Ανδρ. Κολοκυθά, την πολιτευτή και τομεάρχη τοπικής αυτοδιοίκησης

κ. Χαρ. Δεληκούρα και το μέλος της ΟΕΣ ΑΝΕΛ Φθ/δας και τομεάρχη τοπικής αυτοδιοίκησης κ. Γ. Έξαρχο. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες αντιμετώπισής τους που αφορούν τον νομό. Διαπίστώθηκε η σύπτωση απόψεων σε αρκετά ζητήματα, αλλά και η αναγκαιότητα διεδίκησης πόρων για την ανάπτυξη του νομού με κέντρο βάρος τον ιαματικό, εκπαιδευτικό και ιστορικό τουρισμό.

Στο τέλος της συνάντησης παραδόθηκε στον κύριο αντιπεριφερειάρχη πρόσκληση για την περιφερειακή συνδιάσκεψη των ΑΝΕΛ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 09/07/2016 στην Λαμία. Τέλος ο κ. Καραΐσκος μας ευχαρίστησε για την επίσκεψή μας και τον γόνιμο διάλογο που είχαμε και δεσμευθήκαμε αμοιβαία για στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

 

Περισσότερα...