Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Δεν άντεξε  και έκοψε τις φλέβες του  μπροστά στο γκισέ του ΟΑΕΕ στη Λαμία  ένας 65χρονος επιχειρηματίας  απο την Λοκρίδα .
Ο 65χρονος μετέβη σήμερα το πρωί στα γραφεία του ΟΑΕΕ στη Λαμία για να  αποκτήσει το απαλλακτικό το οποίο  αποκτάται κάθε τρία χρόνια απο τους επιχειρηματίες . Φθάνοντας στον υπάλληλο  έδωσε τα χαρτιά του αλλά  του έλειπε ένα ακόμη τιμολόγιο .
Ο υπάλληλος ως όφειλε του εξήγησε ότι ήταν απαραίτητο  για την απαλλαγή και  αυτό φαίνεται πως ήταν η σταγόνα  που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τον επιχειρηματία .
<< Μήν μου το κάνετε αυτό , μην με ταλαιπωρείτε άλλο , έχω πληρώσει όλα όσα πρέπει >> δήλώσε σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στον υπάλληλο .


Ο επιχειρηματίας  με  αγανάκτηση δήλωσε ότι μόλις πριν απο λίγες ημέρες άγνωστοι είχαν  κλέψει απο την επιχείρησή του περίπου 30. χιλιάδες ευρώ  και η σημερινή του περιπέτεια μαζί με αυτό το περιστατικό του φάνηκαν << βουνό >>
Σύμφωνα πάντα με τους αυτόπτες μάρτυρες  ο 65χρονος αγανακτισμένος είπε στον υπάλληλο .... τώρα θα δείτε  και έβγαλε ένα σουγιά και χτύπησε 4 φορές το χέρι του κόβοντας τις φλέβες του . Επικράτησε πανικός  μέσα στον ΟΑΕΕ με πολίτες και υπαλλήλους να έχουν  πάθει σοκ .
Αμέσως  έτρεξαν να τον βοηθήσουν  καθώς  ο 65χρονος είχε πέσει  στο πάτωμα  και ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο .
Ο 65χρονος  νοσηλεύεται  στο νοσοκομείο Λαμίας .

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις των αυτόπτων μαρτύρων για το περιστατικό.

 

 

 

Περισσότερα...