Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

2.000 άτομα αγκαλιαζόμαστε, στις 4 πλατείες της πόλης μας, στέλνοντας μήνυμα χαράς , εθελοντισμού ,προσφοράς μέσα από μία ενθουσιώδη και πρωτόγνωρη γιορτή για την πόλη μας.
Ας προσπαθήσουμε όλοι να συντονιστούμε για ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα:
Οι εκδηλώσεις, ξεκινούν αύριο στις 17:00 στην πλατεία Πάρκου με όμορφες δράσεις για μικρούς και μεγάλους.
 Στις 17:30 υποδεχόμαστε τον Ελπιδοφόρο με τους ποδηλάτες του και το wheeling2help, που μας φέρνουν μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης από όλες τις πόλεις τις Ελλάδας.



Μέχρι τις 18:15 , όλοι όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή , μπορείτε να περνάτε από το ειδικό σταντ πληροφοριών της πλατείας Πάρκου για να παίρνετε το κόκκινο μπαλόνι σας και τυχόν πληροφορίες. Και όλοι μέχρι τις 18:40 το αργότερο, είμαστε στις θέσεις μας:

Από Νο 01 - 300: Στην οδό Κολοκοτρώνη
Από 301- 500: Από τέρμα Κολοκοτρώνη , στροφή δεξιά προς πλατεία Λαού μέχρι το ύψος του αγάλματος Βελουχιώτη
Από 801- 1.000: Από πλατεία Λαού μετά το άγαλμα Βελουχιώτη – Απ.Κουνούπη έως τα σκαλάκια της Πλατείας Ελευθερίας
Από 1.001 – 1.200: περιμετρικά της πλατείας Ελευθερίας με στροφή προς Διάκου
Από 1.201 – 1.400: Στην οδό Διάκου μέχρι το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Αινιάνων.
Από 1.401 – 1.800: Από το υπόλοιπο της Διάκου έως και περιμετρικά πλατεία Διάκου.
Από 501- 800: Στην οδό Καραγιαννοπούλου.

Όσοι έχουν αριθμημένα αυτοκόλλητα από 1.800 και πάνω , μπορούν να πιαστούν στην αγκαλιά , όπου επιθυμούν, εκτός από τις οδούς Κολοκοτρώνη και Καραγιαννοπούλου, που εκεί θα μας αγκαλιάσουν ζεστά τα μέλη των Συλλόγων και Φορέων Αναπηρίας και Ψυχικής Υγείας καθώς και τα ειδικά σχολεία .

Σε περιπτώσεις παιδικών σταθμών και σχολείων με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, θα θέλαμε τα παιδάκια να αγκαλιαστούν μπροστά από τους συνοδούς τους.
Καθόλη τη διαδρομή της αγκαλιάς θα προσφέρονται από διάφορα καταστήματα της πόλης μας δροσιστικά, εδέσματα και γλυκίσματα.

19:00 ΑΚΡΙΒΩΣ Αγκαλιαζόμαστε ΟΛΟΙ...
...χαιρόμαστε, μεταφέρουμε θετική ενέργεια , δίνουμε το χαμόγελό μας στον διπλανό , ψηλά στο drown , στην κάμερα που θα περάσει δίπλα μας και δεν φεύγουμε από τις θέσεις μας μέχρι να περάσουν τα μέλη δρομέων του Συλλόγου «Τραχίνα» και ο Ελπιδοφόρος να μας δώσουν σύνθημα για να μαζευτούμε όλοι στην πλατεία Πάρκου και να παραδώσουμε τα αναπηρικά αμαξίδια από την δράση wheeling2help και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας !!!

Περισσότερα...