Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο καυγάς έφερε   τον τραυματισμό με στιλέτο . Ένας 36χρονος συνελήφθη απο τις αστυνομικές αρχές  διότι μετά απο καυγά  τραυμάτισε με μαχαίρι  έναν 33χρονο  καταφέροντας  του  πολλές μαχαιριές σε διάφορα σημεία του σώματος του . Ο 33χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος σε νοσοκομείο των Αθηνών  όπου και  εξακολουθεί να νοσηλεύεται .

 

Συνελήφθη άμεσα ο 36χρονος  στη Θήβα, ο οποίος κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών. Ο συλληφθείς, στην περιοχή Νεοχωράκι Θηβών Βοιωτίας, τραυμάτισε με στιλέτο, κατόπιν διαπληκτισμού, έναν 33χρονο ημεδαπό

 Σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (3) στιλέτα, (2) κυνηγετικά όπλα, (490) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (10) τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, ναρκωτικά δισκία κ.α.

 

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι στην περιοχή Νεοχωράκι Θηβών Βοιωτίας, ο 36χρονος, κατόπιν διαπληκτισμού, τραυμάτισε με στιλέτο (σε διάφορα μέρη του σώματός του), έναν 33χρονο ημεδαπό και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.

 Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από άμεση κινητοποίηση και διενέργεια επιστάμενων αναζητήσεων, εντόπισαν τον 36χρονο σε περιοχή της Θήβας και τον συνέλαβαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

 Σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

 

  • (3) στιλέτα,
  • (2) κυνηγετικά όπλα,
  • (11) φυσίγγια και (411) κάλυκες, διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων,
  • (490) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • (10) τμήματα δενδρυλλίων κάνναβης, σε κατάσταση αποξήρανσης,
  • (25) ναρκωτικά δισκία, καθώς και
  • Μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένη με καπνό.

Ο 33χρονος διακομίσθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

 

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς με τη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Περισσότερα...