Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

«Μια φορά κι έναν καιρό... αγκαλιά, μ’ ένα συναίσθημα ζεστό». Ολόκληρη η οικογένεια του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ, παιδιά-γονείς-εκπαιδευτικοί, ζήσαμε μια υπέροχη, μια μοναδική συναισθηματική εμπειρία!

Ζήσαμε τη χαρά μιας - κατά κοινή ομολογία – επιτυχημένης παράστασης, το ζεστό χειροκρότημα, τη ζωντάνια των παιδιών και τη συγκίνηση όσων τα απόλαυσαν να τραγουδούν, να χορεύουν και να ερμηνεύουν.  

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην μουσικοθεατρική παράσταση «Μια φορά κι έναν καιρό... αγκαλιά, μ’ ένα συναίσθημα ζεστό». Τα καμαρώσαμε, τα χαρήκαμε και με υπερηφάνεια θαυμάσαμε τη δύναμη της ψυχής τους. Τόσο χαρούμενα, με τόση ενέργεια και τόσο θάρρος!

Εκείνο όμως για το οποίο αισθάνομαι περισσότερο κερδισμένη είναι η ευκαιρία που μου δίνεται να συνεργάζομαι καθημερινά με ανθρώπους  με όραμα και μεράκι που καταφέρνουν να παράγουν και να προάγουν πολιτισμό, να βάζουν το θεμέλιο λίθο απ’ όπου πηγάζει η δημιουργικότητα , η φαντασία και η έκφραση των μικρών μας  μαθητών και να τους δίνουν απεριόριστη αγάπη.  

Κι όταν έσβησαν τα φώτα της σκηνής, συνέχισε να φωτίζει στις καρδιές όλων μας το πιο δυνατό συναίσθημα… η ΑΓΑΠΗ!

Video:

 

Φωτογραφίες:



Βιβή Σεβαστού,
υπεύθυνη του ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ.