Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

244 θέσεις όλων των βαθμίδων περιλαμβάνονται στον οριστικό πίνακα κατάταξης ανέργων που προορίζονται για το Δήμο Λαμιέων. Πρόκειται για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα των 34 πιλοτικών Δήμων από τον ΟΑΕΔ, οι οριστικοί πίνακες του οποίου αναρτήθηκαν  από τον Οργανισμό.

Συνολικά οι 34 Δήμοι που ταλανίζονται από υψηλή ανεργία, ανάμεσά τους και ο Δήμος Λαμιέων, θα απασχολήσουν 6.339 άνεργους εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, για τους επόμενους οκτώ μήνες.


Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους είτε από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους είτε με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους από τους αντίστοιχους πίνακες κατάταξης ανέργων, που έχουν αναρτηθεί στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.

Οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες, καλούνται εντός προθεσμίας πέντε εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους να προσέλθουν στην αρμόδια Υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι προκειμένου να πραγματοποιήσουν με τον Εργασιακό Σύμβουλο την πρώτη συμβουλευτική δράση και να παραλάβουν συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους στους Επιβλέποντες Φορείς (Δήμους).