Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Για μία ακόμη φορά οι υπηρεσίες και τα μηχανήματα  δίνουν μάχη να κρατήσουν το εθνικό οδικό δίκτυο ανοικτό  στο ύψος της Τραγάνας και του Μαρτίνου αλλά και στη Θήβα .
Σφοδρή χιονόπτωση και ανεμοθύελλα απο τις βραδυνές ώρες έιχε ως αποτέλεσμα  να εγκλωβιστούν για μία ακόμη φορά δεκάδες νταλίκες και να επικρατήσει κομφόυζιο με την την κυκλοφορία , τα ΙΧ και για το ποιος φταίει .
Απο τις τρεις τα ξημερώματα έχει απαγορευθεί η κίνηση των φορτηγών οχημάτων  σε Βοιωτία  και Φθιώτιδα ενώ κανένα αυτοκίνητο δεν περνά εάν δεν έχει αντιολισθητικές αλυσίδες . Οι αλατιέρες και τα εκχιονιστικά προσπαθούν νακρατήσουν το οδόστρωμα ανοιχτό


 
Η κυκλοφορία των φορτηγών έχει απαγορευθεί για την Αττική, Βοιωτία και Φθιώτιδα. 65 μηχανήματα της Εταιρίας  κινούνται από τον Άγιο Στέφανο έως την Φθιώτιδα. 4000 τόνοι αλάτι έχουν χρησιμοποιηθεί και η προμήθεια συνεχίζεται. Δεκάδες οχήματα οδικής βοήθειας κινούνται για την εξυπηρέτηση των οδηγών. Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες για την κίνηση στην εθνική οδό.

Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία προς Καρπενήσι, ενώ κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει μέχρι στιγμής στο δρόμο προς Δομοκό και προς Μπράλο.
Η Φθιώτιδα δέχθηκε το χιόνι στα ορεινά  κυρίως προς τα ανατολικά ενώ δεν υπάρχουν προβλήματα  στα δυτικά του νομού όπως Μακρακώμη και Υπάτη .