Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στην αστυνομία Λαμίας οδηγήθηκε άνδρας ως ύποπτος για την δολοφονία  της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα ο οποίος παραδέχεται μέχρι στιγμής ότι βρέθηκε την μοιραία νύχτα στο σπίτι της γιατρού καθώς είναι φίλοι και της ζήτησε να κοιμηθεί στο σπίτι της.

Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται σε γραπτό του κείμενο κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν σπίτι  της  κατέβηκε να πάρει κάτι απο το αυτοκίνητό του  και επιστρέφοντας  την βρήκε νεκρή . Τότε κάποιος  τον χτύπησε και κατάφερε να μπει στο αυτοκίνητο  και να οδηγήσει προς άγνωστη κατεύθυνση.

Χωρίς να έχει καταλάβει όπως ισχυρίζεται  βρέθηκε σε ένα Μοναστήρι στην Ευρυτανία και  στην συνέχεια αφού τον βοήθησαν  όσοι βρίσκονταν εκεί ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ο συγκεκριμένο άνδρας  κάνει λόγο για πλεκτάνη εναντίον του απο κάποιους  που του την έχουν στημένη, χωρίς ωστόσο να εξηγεί το πως και το γιατί. Μάλιστα εκτός απο το κείμενο έχει αναρτήσει και βίντεο στο οποίο μιλά για πλεκτάνη εναντίον του και ότι δεν ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στην ασφάλεια Λαμίας για ανάκριση την ίδια ώρα που φίλοι και συγγενείς λένε το τελευταίο αντίο την 45χρονη γιατρό.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στο facebook ο ίδιος έχει πολιτική δραστηριότητα ως επικεφαλής της (Κινησης Σωρα) «Ελλήνων Συνέλευσης» Στερεάς -ωστόσο ειχε απομακρυνθει το πρόσφατο διάστημα λογω διαφωνιών.

Απο σήμερα το πρωί  έχει ξεκινήσει και αναρτά μηνύματα με ασυναρτησίες και χωρίς ειρμό σκέψης περιγράφοντας  τι έγινε κατά τον ίδιο το μοιραίο βράδυ.

<<....Πήγε στο σπίτι και αφού συζήτησαν, χρειάστηκε να κατέβει στο αυτοκίνητό του. Πήρε τα κλειδιά από τη Θώμη, κατέβηκε στο αυτοκίνητο, ωστόσο, όταν επέστρεψε όπως συνεχίζει, κάποιος τον χτύπησε με βαρύ αντικείμενο και έχασε τις αισθήσεις του. Όταν συνήλθε, βρισκόταν στο αυτοκίνητό του γυμνός, με τρομερό πονοκέφαλο και με σκασμένο λάστιχο στο αυτοκίνητο του. Στη συνέχεια ντύθηκε, άλλαξε το λάστιχο και άρχισε να οδηγεί χωρίς να ξέρει προς τα πού....>>