Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Με την ομολογία του υπόπτου ότι αυτός σκότωσε  την Θώμη κουμπούρα  γράφεται ο επίλογος  της άγριας δολοφονίας  της παιδοψυχιάτρου στη Λαμία , που βύθισε στο πένθος σχεδόν όλη την πόλη .

Τελικά γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα ο 39χρονος - αδελφικός φίλος  της γιατρού - ο οποίος είχε  μεταφερθεί  στην ασφάλεια Λαμίας  απο το Κρίκελο Ευρυτανίας  στο οποίο βρέθηκε ,  τους είπε: "Αν είναι έτσι όπως τα λέτε, εγώ τη σκότωσα, αλλά δεν θυμάμαι πως το έκανα".
Να σημειώσουμε, ωστόσο, πως δεν εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στο στυγνό έγκλημα.

Τα ηλεκτρονικά ίχνη του άνδρα είχαν εντοπιστεί  στο Κρίκελλο Ευρυτανίας καθώς ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook έκανε αναρτήσεις σχετικά με την υπόθεση και είχε ανεβάσει μάλιστα και βίντεο! Ο ίδιος λέει στις αναρτήσεις του ότι είναι αθώος και ότι του έχουν στήσει πλεκτάνη.



Τα ξημερώματα εκδόθηκε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο της Λαμίας,  σε  ανακριτή και εισαγγελέα.

Το έργο της ανάκρισης δεν ήταν καθόλου εύκολο αλλά  όσοι το είχαν αναλάβει κατάφεραν με μέθοδο  να του αποσπάσουν την ομολογία  ενώ αρχικά έπεφτε σε αντιφάσεις λέγοντας ασυναρτησίες .
Απομένουν τα εργαστηριακά αποτελέσματα για να κλείσει η υπόθεση  και  με τα στοιχεία .

Ο αδερφός της 45χρονης Θώμης, Κώστας μίλησε στο protothema.gr

«Η αδερφή μου αυτόν τον άνθρωπο τον θεωρούσε αδερφό της και εμείς πολύ καλό μας φίλο. Η Θώμη συμμετείχε στον φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» του Αρτέμη Σώρρα και εκεί γνωρίστηκε με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και τον αγαπήσαμε και εμείς. Μάλιστα η Θώμη είχε ανοίξει γραφείο εδώ στη Λαμία σε συνεργασία με το φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις» γιατί ήταν δραστήρια γυναίκα και πίστευε ότι θα βοηθούσε κόσμο.>>

Ο  διευθυντής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά κ. Ηλία Μπογιόκας,  μίλησε για έγκλημα  πάθους και μίσους . ο οποίος ανακάλυψε στο σώμα του άτυχου θύματος περισσότερες από 15 μαχαιριές σε λαιμό και θώρακα, όπως και αμυντικά τραύματα στα χέρια. Από αυτές, οι 3-4 ήταν θανατηφόρα πλήγματα στον λαιμό και στον θώρακα, ενώ ένα από τα χτυπήματα έπληξε το περικάρδιο του θύματος.

Πρόσθετα, το θύμα έφερε προθανάτιες εκχυμώσεις στο κεφάλι και το πρόσωπο που είχε δεχτεί από χαστούκια και γροθιές και όλα δείχνουν πως προηγήθηκε έντονη πάλη και πως το θύμα πάλεψε για να σωθεί, δίχως να τα καταφέρει. Αντιθέτως η μανία και η οργή του δράστη είναι έκδηλη σε βάρος του θύματος σε κάθε πλήγμα που κατάφερε εναντίον της.

Στα νύχια και σε άλλα σημεία του σώματος υπάρχουν ευρήματα που εργαστηριακά μπορούν να αποδείξουν ποιος είναι ο δολοφόνος, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος ιατροδικαστής.