Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στον ανακριτή οδηγήθηκε  ο  φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στο Μαρτίνο Φθιώτιδας .
Ο 65χρονος  σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα  τον γαμπρό του  δηλαδή τον άνδρα της αδερφής του  για  διαφορές  που είχαν μεταξύ τους κατά διαστήματα .
Ο φερόμενος  δράστης   δήλωσε στους αστυνομικούς  << πως δεν ήθελε να τον σκοτώσει , μόνο να τον διώξει απο την περιοχή >>  ενώ κάτι ανάλογο δήλωσε κια ο δικηγόρος  του Δημήτρης Κρούπης .
Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει  η υπεράσπιση του κατηγορούμενου  ο 65χρονος έριξε με το όπλο του για εκφοβισμό αλλά  η δεύτερη  σφαίρα βρήκε  το θύμα στην κοιλιακή χώρα  με δυσάρεστο αποτέλεσμα .


Οι δύο άνδρες, παρά τη συγγενική σχέση τους, είχαν προσωπικές διαφορές και συχνά διαπληκτίζονταν για τα κτήματα τους, σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών .

Το θύμα με τη γυναίκα του είχαν πάει να κόψουν ξύλα σε ένα περιβόλι με ελιές. Ο κατηγορούμενος  μόλις τους αντιλήφθηκε  πλησίασε με την καραμπίνα στα χέρια και απαίτησε να φύγουν . Το ζευγάρι  δεν έφυγε και ο κατηγορούμενος πυροβόλησε  δύο φορές . Μία στον αέρα και μία που βρήκε  το θύμα στην κοιλιά .
Ο δράστης  αμέσως τράπηκε σε φυγή ενώ  η γυνάικα του θύματος τον μετέφερε με αυτοκίνητο συγγενικού της  προσώπου στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου και αφησε την τελευταία του πνοή .
Ο κατηγορύμενος  συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα στο Μαρτίνο με το όπλο στην κατοχή του .


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη 65χρονος ημεδαπός, ο οποίος χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα συνομήλικό του ημεδαπό

 

 

Συνελήφθη χθες (01-02-2017) το απόγευμα, σε αγροτική περιοχή του Μαρτίνου Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, ένας 65χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.

 

Ειδικότερα, ο συλληφθείς χθες νωρίς το μεσημέρι, πλησίον ποιμνιοστασίου ιδιοκτησίας του στην ανωτέρω περιοχή, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τραυμάτισε θανάσιμα έναν συνομήλικό του ημεδαπό.

 

Ο εντοπισμός και η σύλληψή του είναι αποτέλεσμα άμεσων και επισταμένων ερευνών και αναζητήσεων, ενώ κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο, (52) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, ένα κινητό τηλέφωνο, καθώς και (2) κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

 

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα.

 

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς και το Αστυνομικό Τμήμα Αταλάντης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

 

Περισσότερα...