Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Έντονες διεργασίες  στους αγρότες  καθώς  συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις αλλά χωρίς  τις δυνάμεις  που ανέμεναν  ή χωρίς τις δυνάμεις  που είχαν  πέρυσι τέτοια εποχή .
Οι αγρότες στο μπλόκο της Ανθήλης  είναι αγρότες  κυρίως απο το χώρο του ΚΚΕ  και είναι οι πρώτοι οι οποίοι ξεκίνησαν τον αγώνα στη Φθιώτιδα .
Την Τετάρτη προχώρησαν σε κινητοποιήσεις ακόμη και στο κέντρο της πόλης της Λαμίας ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα  κλέινουν την  Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας .
Την Παρασκευή οι αγρότες στο μπλόκο της Ανθήλης τις μεσημβρινές ώρες  προχώρησαν σε συμβολικό δίωρο αποκλεισμό απο τις 4 το απόγευμα μέχρι τις έξι .


Την ίδια ώρα απο την Τετάρτη οι αγρότες του Παμφθιωτικού συλλόγου έχουν παρατάξει τα τρακτερ τους  στην περιοχή του Μπράλου  χωρίς ωστόσο ακόμη να προχωρούν σε αποκλεισμούς .
Σύμφωνα με πληροφορίες  έχουν  γίνει  πολλές συζητήσεις για ένωση δυνάμεων αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουν  θετικό αποτέλεσμα . Συνέπεια αυτών  να επικρατεί προβληματισμός  στους κύκλους των αγροτών για το πως θα συνεχιστεί ο αγώνας τους . Πολλά θα εξαρτηθούν απο τις αποφάσεις της επιτροπης μπλόκων μετά και την συναντηση στη Νίκαια . .

Περισσότερα...