Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Για το συλλαλητήριο  στην Αθήνα ετοιμάζονται οι αγρότες της Ανθήλης  καλώντας και όλους τους κλάδους να μετέχουν σε αυτό .

Οι αγρότες τονίζουν ότι  ο μοναδικός δρόμος για αυτούς είναι ο δρόμος του αγώνα ενώ σχολιάζουν και τις τοποθετήσεις του κλιμακίου της ΝΔ στη Λαμία , για τα αγροτικά ζητήματα. Το μπλόκο της Ανθήλης τονίζει ότι όλες οι Κυβερνήσεις προκαλούν αφαίμαξη στον αγρότη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Κλιμάκιο βουλευτών και στελεχών της ΝΔ, ξεναγήθηκε το προηγούμενο Σάββατο σε αγροτοκτηνοτροφικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς στο νομό Φθιώτιδας και αφού αντιλήφτηκε τα βαριά προβλήματα των αγροτών, προανήγγειλε για μία ακόμα φορά τον θάνατο του μικρού και μεσαίου αγροτοκτηνοτρόφου που την θέση του θα πάρει ο νέος αγρότης επιχειρηματίας-επενδυτής.

Σίγουρα με τον μικρομεσαίο αγρότη  να αντιμετωπίζει τις πολιτικές των κυβερνήσεων και συγκυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ αλλά και τις πολιτικές της ΕΕ που με εργαλείο την νέα ΚΑΠ, τον ξεζουμίζουν, τον εξαθλιώνουν, οδηγώντας τον στην ανεργία, σίγουρα το μέλλον ανήκει στον νέο μοντέλο αγρότη επιχειρηματία-επενδυτή, που θα χρηματοδοτηθεί και θα του εξασφαλιστεί ρευστότητα ώστε να εφαρμόσει τα μεγαλόπνοα σχέδια του.

Βέβαια ξέχασε ο βουλευτής της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας και δεν του υπενθύμισε ο αγρότης, συνδικαλιστής Γεώργιος Παλιούρας – Υπεύθυνος Αγροτικών Θεμάτων της ΝΟΔΕ της ΝΔ στην Φθιώτιδα, ότι δεν πάσχουμε από έλλειψη αλήθειας, ρευστότητας και επενδυτικών προγραμμάτων, αλλά από την αφαίμαξη που μας επιβάλλουν και οι πολιτικές που εφάρμοσε επί των ημερών της η ΝΔ και που φυσικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ όχι μόνο δεν ακύρωσε αλλά της επέκτεινε.
Το νέο μοντέλο του αγρότη που προπαγανδίζουν δεν αφορά εμάς αλλά μεγαλοαγρότες, επιχειρηματίες και επενδυτές του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα, τύπου  Creta Farm, Θερμοκήπια Δράμας Α.Ε., Γουοντερπλαντ Θερμοκήπια Α.Ε., με εκατοντάδες στρέμματα εγκαταστάσεων, δεκάδες εκατομμύρια επενδύσεων, που εισπράττουν δεκάδες εκατομμύρια επιδοτήσεις.
Για μας τους μικρομεσαίους αγρότες που ψάχνουμε 99€ για να βάλουμε στην άκρη 100€, μας είναι ξεκάθαρο ότι μόνο στον δρόμο του αγώνα μπορούμε να διεκδικήσουμε το να ικανοποιούμε και τις πιο άμεσες ανάγκες μας μέσα από την εργασία μας στο χωράφι και τη στάνη.
Γι αυτό όλοι στο πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο την Τρίτη 14 Φλεβάρη στη 1:30 το μεσημέρι στη πλατεία Βάθη στην Αθήνα, για να διαδηλώσουμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους νέους και τις νέες αλλά και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, που όλοι μαζί πληττόμαστε από τα ίδια μέτρα, από τις ίδιες πολιτικές και να διεκδικήσουμε αυτό που δικαιωματικά μας ανήκει, γιατί εμείς το παράγουμε.