Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συνάντηση με το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Υποστράτηγο κ. Νικόλαο Γεωργακόπουλο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας κ. Αστέριο Μαντζιώκα και το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κ. Χρήστο Μουτσώκο είχε ο Βουλευτής Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης  στην Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας.

Ο κ. Σαρακιώτης συνεχάρη τους κυρίους Γεωργακόπουλο και Μαντζιώκα για την τοποθέτησή τους στις συγκεκριμένες σημαντικότατες θέσεις ευθύνης, καθώς και τον κ. Μουτσώκο για τις πρόσφατες επιτυχίες της υπηρεσίας του.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα όπως το τελικό σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ., οι αλλαγές που φέρνει και η συμβολή του στην αποτελεσματικότερη αστυνόμευση και πρόληψη της εγκληματικότητας στην περιοχή της Φθιώτιδας.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε: «Κατά τη σημερινή συνάντηση με το νέο ΓΕ.Π.Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας κ. Νίκο Γεωργακόπουλο, το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Φθιώτιδας κ. Αστέριο Μαντζιώκα και το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας κ. Μουτσώκο είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για σημαντικά ζητήματα σχετικά με την αστυνόμευση, την οργάνωση και λειτουργία της Αστυνομίας, με τελικό στόχο την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας  στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας και της Φθιώτιδας, ειδικότερα. Παράλληλα, είχαμε εκτενή συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σώμα και εξέφρασα τα θερμά συγχαρητήριά μου προς όλους όσους εργάστηκαν επί πολλούς μήνες για την εξάρθρωση του οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην πόλη της Λαμίας. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στην εκπλήρωση των καθηκόντων τους».