Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ξεχωριστή  συγκέντρωση από το παμφθιωτικό μέτωπο στις 17 Μαϊου  στην πόλη της Λαμίας  το οποίο μετέχει στην απεργία .

Το παμφθιωτικό μέτωπο θα πραγματοποιήσει  συγκέντρωση στην πλατεία Διάκου στις 12 το μεσημέρι καλώντας όλους τους φορείς για συμμετοχή.
Ο εμπορικός σύλλογος Λαμίας , η ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων ανατολικής Στερεάς αλλά και η ομοσπονδία ΕΒΕ ανακοινώνει πως θα μετέχει στην απεργία και στην συγκέντρωση  στις 12 το μεσημέρι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια  των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που εξήγγειλαν η ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ για την Τετάρτη 17-05-2017, ημέρα ψήφισης του Νομοσχεδίου κατάργησης της αργίας της Κυριακής, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας, η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ανατ. Στερεάς Ελλάδας  και ο Εμπορικός Σύλλογος Λαμίας σε κοινή σύσκεψη αποφάσισαν να συμμετέχουν από κοινού με τους φορείς του Παμφθιωτικού Μετώπου, στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στη Πλατεία Αθαν. Διάκου , την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα  12,00 το μεσημέρι.

Καλούμε τα μέλη μας να συμμετέχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ψήφισης του Νομοσχεδίου για την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, αλλά και των γενικότερων προβλημάτων που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες όπως οι αυξημένες επιβαρύνσεις στο ασφαλιστικό, η αύξηση του ΦΠΑ, η μείωση του κύκλου εργασιών και κατανάλωσης, το φορολογικό, διότι πέραν των πολλών προβλημάτων και των οικονομικών επιπτώσεων θα σημάνει και τον αφανισμό της πλειονότητας των Μικρών και Πολύ Μικρών επιχειρήσεων επ΄ ωφελεία  των Υπεραγορών  καθώς επίσης και την διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, της οικογενειακής δομής και της Ελληνικής κοινωνίας  γενικότερα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΙΟΥ 2017 , ΩΡΑ  12.00 το μεσημέρι   ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΑΝ. ΔΙΑΚΟΥ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ.

ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .

Τα Διοικητικά Συμβούλια

Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Φθιώτιδας

Ομοσπονδίας Εμπ. Συλ. Ανατ. Στερεάς & Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας