Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ευθύμιος Καραΐσκος επικοινώνησε με τον Πρόεδρο και το μεγαλομέτοχο της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου, τους οποίους συνεχάρη για την ιστορική άνοδο της ομάδας της Λαμίας στη superleague και δήλωσε σχετικά: 

«….Με σύμμαχο την θέληση, την προσπάθεια και το ευ αγωνίζεσαι η ομάδα της Λαμίας, σήμερα έγραψε την ενδοξότερη σελίδα στην ιστορία της, με την άνοδο στην Α΄ εθνική κατηγορία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο, τα μέλη του ΔΣ, στο μεγαλομέτοχο της ομάδας, στο προπονητή, τους παίκτες και τους λοιπούς παράγοντες της ομάδας, για αυτή την τεράστια επιτυχία, καθώς και στον φίλαθλο κόσμο, που στάθηκε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια.....».

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  ΜΙΧΕΛΗΣ

            Την αισιοδοξία της βούλησης ακολούθησε η επιτυχία...

             Η ομάδα όλης της Φθιώτιδας , η ομάδα της καρδίας μας, μας έκανε περήφανους και το όνειρο γενεών  γίνεται πραγματικότητα. Συγχαρητήρια στην επιτυχή προσπάθεια όλων Διοίκησης, Μεγαλομετόχου, αθλητικό τμήμα , αγνών φιλάθλων.

 

 ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Θερμά Συγχαρητήρια!

Η θριαμβευτική πορεία της ομάδας και η εξασφάλιση της ανόδου στη Superleague δικαιώνει τις ατομικές και συλλογικές προσπάθειές σας, αλλά, ιδιαίτερα, τη μακροχρόνια προσφορά του μεγαλομετόχου κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Με αυτή την επιτυχία, ανοίγεται μια νέα, ελπίζω και εύχομαι «χρυσή» σελίδα στο μέλλον του Φθιωτικού ποδοσφαίρου, μετά από δεκαετίες προσμονής και αναμονής.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για μια ιστορική στιγμή. Στιγμή, που εκπληρώνει τα όνειρα όλων, ιδιαίτερα τα όνειρα των χιλιάδων φιλάθλων της πόλης και του Νομού, που έκαναν καθημερινότητά τους το σύνθημα:

«Α’ Εθνική θέλω να σε δω, και θα τρελαθώ».

Με σκληρή δουλειά, συλλογικό πνεύμα και αυτοπεποίθηση, όλοι σας, διοίκηση, προπονητές, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές, επιτύχατε το στόχο.

Καλή δύναμη στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά σας!