Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στην Αθήνα πραγματοποιείται το 2ο επαγγελματικό Συνέδριο, Smart Cities - Digital Citizens 2017 με βασικό θεματικό άξονα: « Ελληνικές Πόλεις: Εφαλτήριο Οικονομικής Ανάπτυξης και Αειφορίας για την Ελλάδα »

Το Συνέδριο απευθύνεται στον κόσμο της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, στην αγορά των Ψηφιακών Υπηρεσιών, Εφαρμογών και Υποδομών και σε κάθε επαγγελματικό και επιχειρηματικό χώρο, που ενδιαφέρεται για την δημιουργία και ανάπτυξη των «Εξυπνων Πόλεων».

Την Τρίτη 23 Μαίου 2017 ο ανεξάρτητος Βουλευτής κ. Χάρης Θεοχάρης απένειμε την τιμητική διάκριση "Digital Cities Excelence" στον Δήμο Λαμιέων στον Δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη.

Ο κ. Νίκος Σταυρογιάννης δήλωσε χαρούμενος με την τιμητική διάκριση που απόσπασε ο Δήμος Λαμιέων και τόνισε ότι: "Αναβαθμίζουμε τις υπάρχουσες εφαρμογές όπως το "polypragmon" και τη τηλεδιαχείριση των δικτύων. Αναπτύσσουμε νέα ψηφιακά εργαλεία που βρίσκονται είτε στο στάδιο υλοποίησης, όπως η διακίνηση ηλεκτρονικών εγγράφων (ηλεκτρονικό πρωτόκολλο, ηλεκτρονική υπογραφή), είτε στο στάδιο του σχεδιασμού, όπως ο εκσυγχρονισμός του δημοτικού φωτισμού με τεχνολογία LED και ο τηλέλεγχος των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.Χτίζουμε βήμα-βήμα την ψηφιακή πόλη για τους δημότες, τους επισκέπτες και τους αυριανούς επενδυτές".

Περισσότερα...