Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σοκαρισμένη  είναι η τοπική κοινωνία της Λυγαριάς αλλά και της Λαμίας  με το απίστευτο περιστατικό που συνέβη λίγο πριν τις δέκα το πρωί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία  ένας 43χρονος κάτοικος Λυγαριάς επιστρέφοντας σπίτι του και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης άρχισε να λογομαχεί για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με μία γειτόνισσα 63 ετών.

Ο καυγάς  έγινε έντονος  και ξαφνικά ο 43χρονος  έβγαλε μαχαίρι  και την μαχαίρωσε  στην κοιλιακή χώρα . Δεν σταμάτησε όμως εκεί . Για να προστατεύσει την γυναίκα  του μπήκε μπροστά και ο σύζυγος της 63χρονης  και ο 43 χρονος  τον χτύπησε και αυτόν .

Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί  εάν το μαχαίρι  το είχε στην κατοχή του ή εάν το πήρε μέσα από το σπίτι του την ώρα του καυγά .

Η 63χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο δρόμο  και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας .

Εκεί υποβάλλεται σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση .  Στο νοσοκομείο βρίσκεται και ο σύζυγός της ο οποίος εξετάζεται από τους γιατρούς αφού φέρει πιο ελαφρά τραύματα  ενώ η 63χρονη είναι σε κρίσιμη κατάσταση .

Ο 43χρονος  που ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει , σύμφωνα με μαρτυρίες την πράξη του , συνελήφθη από τις αστυνομικές άρχές .

Η κοινωνία στην περιοχή είναι ανάστατη από το συμβαν καθώς και οι δύο είναι κάτοικοι της περιοχής  για χρόνια .

Περισσότερα...