Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Είναι γνωστό σε όλους μας ότι με το κλείσιμο της αξιολόγησης οδηγούμαστε στο τέλος μιας μεγάλης και δύσκολης διαδρομής γεμάτης εμπόδια και υποχρεώσεις και  μπαίνουμε σε μια νέα περίοδο  κατά την οποία θα πρέπει όλοι μαζί να αναλάβουμε μια σοβαρή προσπάθεια «παραγωγικής ανασυγκρότησης και δίκαιης ανάπτυξης» όπως επανειλημμένα έχει τονίσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Για το σχεδιασμό αυτής της προσπάθειας αλλά και την υλοποίησή της, πιστεύουμε ότι μπορούμε να συμβάλλουμε όλοι οι φορείς του τόπου μας χωρίς καμία εξαίρεση.

Η κυβέρνηση σχεδιάζει την πραγματοποίηση Αναπτυξιακού Συνεδρίου σε κάθε περιφέρεια της χώρας με τη συμμετοχή των παραγωγικών, επαγγελματικών, επιστημονικών, κοινωνικών φορέων της περιφέρειας.

Για την προετοιμασία του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, οι Νομαρχιακές Επιτροπές και οι κατά τόπους οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνουν  συναντήσεις με φορείς της περιοχής τους, για την καταγραφή των απόψεων και των προτάσεων κάθε φορέα για την ανάπτυξη της περιοχής και της περιφέρειας, με στόχο τη σύνθεση των προτάσεων και τη διαμόρφωση ενός νέου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Σχεδίου.  

Το σχέδιο αυτό θα ολοκληρωθεί σε συνάντηση όλων των συμμετεχόντων σε διήμερο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος της διαβούλευσης σε επίπεδο Στερεάς.

Σε ότι αφορά τη Φθιώτιδα, ειδικότερη επιδίωξή μας είναι  να ακουστούν σε πρώτη φάση οι προτάσεις, οι απόψεις και οι παρατηρήσεις της  Αυτοδιοίκησης, των παραγωγικών, επιστημονικών  και κοινωνικών φορέων καθώς και μεμονωμένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στη Φθιώτιδα.

Στα πλαίσια αυτά H Ν.Ε Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ  σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο διάλογο για την ανάπτυξη της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας , που γίνεται στα πλαίσια της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας την Πέμπτη 1/6/2017 στις 7μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Σαμαράς» στην πλατεία Διάκου στη Λαμία.

Την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο  Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Νίκος Παπαδημητρίου με σύντομη ομιλία και συμμετοχή στη συζήτηση που θα ακολουθήσει. Οι παρεμβάσεις σας θα ληφθούν υπόψη στις προτάσεις που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας  για την ανάπτυξη και ανασυγκρότηση της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδας. Με τις προτάσεις και επεξεργασίες και των άλλων περιφερειακών ενοτήτων της Στερεάς θα διαμορφωθεί η συνολική πρόταση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Στερεάς Ελλάδας, την οποία θα παρουσιάσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη Λαμία.

Θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική τη συμβολή και τη συμμετοχή σας στην ημερίδα αυτή για να ακούσουμε και να καταγράψουμε τις απόψεις σας, τις οποίες θα ήταν χρήσιμο να τις παραλάβουμε και καταγεγραμμένες.

Περισσότερα...