Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Η Ελένη Κορδολαίμη κατέλαβε την 2η θέση στο Futures των 15.000 δολαρίων της Τυνησίας, που φιλοξενήθηκε στην πόλη Hammamet.

Στον τελικό του Hammamet Open, η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε έπειτα από έναν κλειστό αγώνα από την Ιταλίδα Lucrezia Stefanini.

Η Ελένη Κορδολαίμη γνώρισε την ήττα από την Lucrezia Stefanini με 6-7 (5), 2-6, στον τελικό του Hammamet Open των 15.000 δολαρίων, στη Hammamet της Τυνησίας.

Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα για την 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που πέτυχε 4 νίκες στο τουρνουά της ITF χωρίς να χάσει σετ, απέναντι στις Anastasia Nefedova (7-5, 6-3), Verena Hofer (6-4, 6-2), Francesca Bullani (7-6, 6-2) και Giorgia Marchetti (6-2, 6-0).

Αγωνίστηκε για 4η φορά στην καριέρα της σε τελικό μονού στο Circuit της ITF, έχοντας δυο κερδισμένους τίτλους, στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, το 2014 και το 2016.

Κοίταξε στα μάτια την Stefanini και έδωσε μια μεγάλη μάχη, σε έναν τελικό που μπορεί να είχε 2 σετ, αλλά έφτασε τις 2 ώρες και τα 12 λεπτά σε διάρκεια.

Στο 1ο σετ η Κορδολαίμη επέστρεψε από το 1-3 και προηγήθηκε με 5-4 και με 6-5, δεν κατάφερε όμως να το κερδίσει, παρόλο που σέρβιρε για την κατάκτησή του σε δυο games.

Η Ιταλίδα το έστειλε στο tie-break, όπου πήρε τους πρώτους 4 πόντους και τελικά το κέρδισε με 7-5.

Στο 2ο σετ η Ελληνίδα έμεινε κοντά στην Ιταλίδα μόνο στα πρώτα games και συγκεκριμένα ήταν μαζί της μέχρι το 2-2, στη συνέχεια όμως η Stefanini πήρε 4 games στη σειρά και ολοκλήρωσε τη μεγάλη νίκη της, που της χάρισε και τον πρώτο της τίτλο στο μονό σε Futures διοργάνωση.

ΠΗΓΗ: www.tennisnews.gr

Περισσότερα...