Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

«…Μια φορά κι έναν καιρό σ’ έναν κόσμο αληθινό, γεννήθηκε ένα παιδί, ένα παιδί όμορφο, ξεχωριστό που μετρούσε το χρόνο σε στιγμές…

Συνάντησε μικρούς πρίγκιπες, ιππότες της φιλίας, προστάτες της δικαιοσύνης, αγγέλους της αγάπης και μαγικές, μοναδικές στιγμές, που όλοι μαζί κατέβηκαν απ’ το κρυφό μονοπάτι τ’ ουρανού με σκοπό να βοηθήσουν το παιδί ν’ αλλάξει τον κόσμο ΜΑΣ! Με οδηγό ένα αερικό και το φως του φεγγαριού ξεκίνησαν το ταξίδι τους. Άραγε θα τα καταφέρουν;;;»

Το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ θα παρουσιάσει ένα συναισθηματικό Παιδικό Μιούζικαλ, «Το παιδί που άλλαξε τον κόσμο!», με εξαιρετικούς μικρούς "ηθοποιούς", ευφάνταστα σκηνικά, πολύχρωμα κοστούμια και παραμυθένιες περιπλανήσεις, την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, στις 19:30, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Πρόκειται για ένα παιδικό μιούζικαλ που διανθίστηκε μέσα από δράσεις συναισθηματικής αγωγής και θα αναδείξει αξίες όπως η φιλία και η αγάπη, θα τονίσει με μια έντονη, πολύχρωμη πινελιά την παιδικότητα και την αθωότητα της ψυχής μας και θα μας ταξιδέψει μέσα από την αθώα ματιά ενός μικρού παιδιού και ίσως τελικά μας ενθαρρύνει στην αναζήτηση του εαυτού μας και των βαθύτερων συναισθημάτων μας.

Περισσότερα...