Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Στα χέρια της ασφάλειας Λαμίας βρίσκεται ο φερόμενος δράστης της άγριας δολοφονίας που ανακαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες σε πάρκινγκ στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας .

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 70χρονο απο την Χαλκίδα ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα 57χρόνων.

Ο λόγος  του εγκλήματος φαίνεται να είναι οι οικονομικές διαφορές ανάμεσα στους δύο άνδρες .

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες το θύμα είχε συμφωνήσει με τον 70χρονο να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του έναντι αμοιβής στην βόρεια Ελλάδα .

Οι δύο άνδρες έφθασαν νύχτα στον Άγιο Κωνσταντίνο και κάθησαν για φαγητό.

Παίρνοντας τον δρόμο για την συνέχεια σταμάτησαν στο πάρκινγκ της εθνικής οδού και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες λογομάχησαν για το ύηψος των χρημάτων .

Επάνω στην ένταση της στιγμής ο φερόμενος δράστης άρχισε να μαχαιρώνει το θύμα και αφού τον πέταξε έξω από το αυτοκίνητο διάφυγε με αυτό και στην βιασύνη του τον πάτησε .

Ο 70χρονος εντοπίστηκε απο τις αστυνομικές αρχές να κάνει βόλτα με το αυτοκίνητο του θύματος στην Ημαθία.

Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από τις αστυνομικές αρχές .

Ο 57χρονος διέμενε στη Γλυφάδα, όπου εκεί δραστηριοποιούταν και επιχειρηματικά, ενώ είχε μια κόρη που διαμένει στη Γαλλία και εσπευσμένα ταξίδεψε για την Ελλάδα μετά το τραγικό συμβάν. Σύμφωνα με πληροφορίες οι πελάτες του θύματος ήταν ξένοι που ήθελαν να αγοράσουν ακίνητα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, το θύμα, που ζούσε στη Γλυφάδα, έχει ελληνική υπηκοότητα, αλλά το επώνυμό του είναι βαυαρικό και αναμένεται να διευκρινιστεί αν έχει διπλή υπηκοότητα ή απλώς έχει καταγωγή από τη Γερμανία. Αυτός είναι και ο λόγος που ερευνά το ποινικό του παρελθόν και η Europol, καθώς στην Ελλάδα δεν είχε απασχολήσει τις αρxές.

Περισσότερα...