Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Λαμίας καλεί τα εργατικά σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα, τους αγροτικούς συλλόγους, τους συλλόγους των μικρομεσαίων ΕΒΕ, την νεολαία, της γυναίκες, σε σύσκεψη  την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 και ώρα 7.30 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Διάκου.

Στόχος να προετοιμάσουν  την κατάλληλη υποδοχή που χρειάζεται   στον πρωθυπουργό που θα επισκεφθεί την πόλη της Λαμίας για να παραβρεθεί στο συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα παραμύθια για  «Δίκαιη Ανάπτυξη» και  «Παραγωγική Ανασυγκρότηση», που ευαγγελίζεται ο πρωθυπουργός και η παρέα του, γίνεται φανερό ότι σημαίνουν φτώχεια, ανεργία και αυταρχισμό για τους εργαζόμενους, κέρδη για το κεφάλαιο και τους μονοπωλιακούς ομίλους.

Οι εργαζόμενοι της Φθιώτιδας γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει σήμερα παραγωγική ανασυγκρότηση και ανάπτυξη.

Μισθοί πείνας, ανεργία και φτώχεια, συντάξεις πείνας, εξαντλητικά ωράρια- εντατικοποίηση της εργασίας και δουλειά ήλιο με ήλιο, ανυπαρξία μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, εκβιασμοί και τρομοκρατία ενάντια σε όποιος σηκώνουν κεφάλι και συγκρούονται με την εργοδοσία. Αυτή είναι η ανάπτυξη τους!.

Οι εργαζόμενοι έχουμε πληρώσει την ανάπτυξη τους με αμέτρητα βάρη στις πλάτες μας,  Εμείς και οι οικογένειες μας δεν αντέχουμε άλλο την κόλαση και την εργασιακή ζούγκλα που έχετε διαμορφώσει για εμάς και τα παιδιά μας.

Καθήκον σήμερα είναι να σφίξουμε την γροθιά μας, να συντονιστούμε με όλους τους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα που στενάζουν στην μέγγενη της αντιλαϊκής πολιτικής.

Για τους εργαζόμενους ο μονόδρομος είναι η οργανωμένη πάλη μέσα από τα σωματεία τους, με στόχο το άνοιγμα του δρόμου για την ανατροπή αυτής της βαρβαρότητας.

Έχουμε και την δύναμη και το δίκιο με το μέρος μας και θα παλέψουμε με όλα τα μέσα για να ξημερώσουν καλύτερες ημέρες για εμάς και της οικογένειες μας.

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.