Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Τέλος καλό ολα καλά στην Νότια Λαμία η οποία αναστώθηκε  τις πρωινές ώρες από μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας .

Τα ξημερώματα  λίγο μετά τις πέντε , διαπιστώθηκε  διαρροή υγραερίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ελευθερίας, στο νότιο τμήμα της πόλης και πολύ κοντά στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Φθιώτιδας.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε πυροσβεστική αλλά και αστυνομία .

Η πυροσβεστική έφθασε με ισχυρές δυνάμεις και απέκλεισε την περιοχή  ενώ διεκόπη και η κυκλοφορία  στην οδό Ελευθερίας .

Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπήρχε πρόβλημα στην μία βάνα του υγραερίου  η οποία μάλιστα είχε παγώσει  απο την διαρροή ενώ αμέσως  τέθηκαν σε ισχύ τα μέτρα ασφαλείας  που διαθέτουν οι ίδιες οι αντλίες  για τέτοιες περιπτώσεις.

Ειδικό συνεργείο από το Βόλο  διόρθωσε την βλάβη και όλα έληξαν χωρίς προβλήματα .

Λίγο μετά τις 8.30 οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας αποχώρησαν και η κυκλοφορία στην Λεωφόρο Ελευθερίας αποκαταστάθηκε.

Λίγο μετά  τις έντεκα  το πρωί η πυροσβεστική  υπηρεσία  κλήθηκε σε διαμέρισμα  της οδού Καποδιστρίου  απο το οποίο έβγαιναν καπνοί .

Ευτυχώς δεν  υπήρξε σοβαρό πρόβλημα καθώς  η πυρκαγιά  προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα  στο διαμέρισμα  και δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις .