Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Τέλος καλό όλα καλά για τον 13χρονο μαθητή γυμνασίου της Λαμίας  ο οποίος υπεβλήθη σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση  στο κεφάλι  μετά από σοβαρό πρόβλημα υγείας .

Πρόκειται για τον 13χρονο μαθητή  , η ασθένεια του οποίου είχε συγκινήσει και δραστηριοποιήσει όλους τους Λαμιώτες οι οποίοι είχαν σπεύσει να  καταθέσουν χρήματα για να βοηθήσουν  τον μαθητή και την οικογένειά του .

Η οικογένεια  με το τέλος της περιπέτειας απευθύνει ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους  θεωρώντας  ότι είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει σε αυτούς που έδωσαν ακόμη και απο το υστέρημα τους για να βοηθήσουν.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Στη ζωή μας πολλές φορές έρχονται δοκιμασίες που ποτέ δεν έχεις φανταστεί οτι μπορεί να σου συμβούν. Όταν όμως συμβαίνει στ'αλήθεια αναθεωρείς όλα όσα ήξερες και αναγκάζεσαι να δεις τα πράγματα διαφορετικά και να καταλάβεις ποια πράγματα έχουν μεγαλύτερη αξία.

Αυτό συνέβη και στην οικογένεια μας και σίγουρα σε αυτές τις στιγμές το πιο σημαντικό είναι να βρίσκονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ κοντά σου για να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που φαίνονται ανυπέρβλητες

Ένα ευχαριστώ λοιπόν ίσως δεν αρκεί αλλά εκφράζει τα ειλικρινή  συναισθήματα μας για όσους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια μας οικονομικά  αλλά πάνω απ'όλα ψυχολογικά σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ λοιπόν από καρδιάς όσους γνωστούς και αγνώστους , μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, μας βοήθησαν να αντιμετωπίσουμε τις χειρουργικές δαπάνες αλλά και μας έδωσαν δύναμη και κουράγιο, ώστε αυτή την στιγμή να μπορούμε να χαμογελάμε ξανά και να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Χάρη στην απίστευτη ανταπόκριση και στις ευχές σας ,ο γιος μας επέστρεψε γρήγορα στο σχολείο του και στους φίλους του που τόσο αγαπά και τον αγαπούν.

Οι γονείς του

Π.Παπαδοπούλου

Γ.Καλταμπάνης