Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Έχει άδεια το γήπεδο της Λαμίας για να διεξαχθούν οι αγώνες  της Α΄Εθνικής και να αποκτήσει και η ομάδα την δική της έδρα ?



ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ .
Μετά απο μάχη με το χρόνο και τα συνεργεία που έπρεπε να ολοκληρώσουν τις εργασίες ανακαίνισης  στο ΔΑΚ Λαμίας  το γήπεδο φαίνεται να παίρνει και την πολυπόθητη άδεια από τις αρμόδιες αρχές .

Το πρωί της Δευτέρας η Επιτροπή της Super League που έκανε επιθεώρηση – έλεγχο στα έργα του ΔΑΚ Της Λαμίας έκρινε  ικανοποιητική  την πορεία των εργασιών  και φαίνεται να παίρνει το πράσινο φως για την οριστική αδειοδότηση .

Απομένουν  να  γίνουν κάποιες μικρές ακόμη παρεμβάσεις  οι οποίες έχουν να κάνουν με ζητήματα όπως είναι οι κάμερες ασφαλείας και η αρίθμηση των καθισμάτων . Ο δήμαρχος Λαμιέων εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι όλα θα είναι έτοιμα  μέσα στην εβδομάδα και θα δοθεί η άδεια  καλώντας ταυτόχρονα τους φιλάθλους  στο γήπεδο.

Τι σημαίνει αυτό ?
Ότι η ομάδα ποδοσφαίρου της Λαμίας  αποκτά το δικό της γήπεδο .
Το γήπεδο  στο οποίο θα διεξάγονται οι αγώνες  εντός έδρας .

Δόθηκε μία μεγάλη μάχη το τελευταίο διάστημα απο την δημοτική αρχή για να μπορέσει να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις ενέργειες που χρειάζονταν  για να μεταμορφωθεί το γήπεδο σε τέτοιο που να αρμόζει σε μία ομάδα της Α΄Εθνικής κατηγορίας .

Τα πάντα έχουν αλλάξει .
 
Από το στέγαστρο και τις θέσεις μέχρι και τα αποδυτήρια και οι είσοδοι .
Πρόκειται για μία γενική ανάπλαση , η οποία λόγω του χρόνου αμφισβητήθηκε απο πολλούς και απο πολλές πλευρές .
Τώρα όμως η ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον επόμενο αγώνα εντός έδρας στο γήπεδο της στη Λαμία .
Αυτό σημαίνει ότι η πόλη θα είναι εκεί για την ποδοσφαιρική της ομάδα .