Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Δεκάδες φίλαθλοι του ΠΑΣ Λαμία αναμένουν το σημερινό απογευματινό παιχνίδι  το οποίο είναι το πρώτο  για την ομάδα της Λαμίας  στο γήπεδό της .



Τα εκδοτήρια έξω από την κεντρική θύρα θα λειτουργούν μέχρι την έναρξη του παιχνιδιού στις 19:30 με τις τιμές να είναι στα 15 ευρώ για τις κερκίδες 12-17 και 20 ευρώ για τις κερκίδες 1-6. Το παιδικό (γενν. από 1/1/2003) εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ. Μην ξεχνάτε ότι για την εξασφάλιση εισιτηρίου χρειάζεστε το ΑΜΚΑ σας.

Είσοδοι για τους φιλάθλους

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και προσκλήσεων θα εισέρχονται από τη θύρα (Θ2), οι φίλαθλοι που διαθέτουν εισιτήριο, για όλες τις κερκίδες θα εισέλθουν στο γήπεδο από τις θύρες (Θ2 & Θ3), ενώ από την θύρα (Θ1) θα εισέλθουν οι δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι Τύπου, τα διαπιστευμένα μέλη των στατιστικών εταιρειών για τη συγκεκριμένη αθλητική αναμέτρηση, καθώς επίσης και κάθε άλλο πρόσωπο, το οποίο θα φέρει ειδική διαπίστευση εισόδου και θα περιλαμβάνεται στην ονομαστική λίστα.

Τα αγωνιστικά μέλη των ομάδων, οι προπονητές και βοηθοί τους, οι θεσμικοί παράγοντες, οι διαχειριστές της αθλητικής εγκατάστασης, οι διαιτητές, οι αστυνομικές δυνάμεις και το λοιπό προσωπικό συναρμόδιων Υπηρεσιών και φορέων, θα εισέλθουν από την είσοδο των αθλητών, που υφίσταται στη βόρεια πλευρά του Σταδίου απέναντι από την είσοδο του Δημαρχείου.


Θα έχουμε διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης των οχημάτων, τη ∆ευτέρα 02-10-2017 κατά το χρονικό διάστηµα από την 16:30 ώρα έως και µια ώρα µετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως εξής:

• Στην οδό Φλέµινγκ (από τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη)

• Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συµβολή της µε την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας)

• Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συµβολή της µε την οδό Φλέµινγκ έως τη συµβολή της µε την οδό Β. Καψάλη)



• Στην οδό Μαλαµίδα (από τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη)

• Στην οδό Ασκληπιού (από τη συµβολή της µε την οδό Καραϊσκάκη έως τη συµβολή της µε την οδό Αχαιών) και

• Στον χώρο στάθµευσης οχηµάτων που υφίσταται στη συµβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού.

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας η εξυπηρέτηση των οδηγών θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς µε την τοποθέτηση της κατάλληλης σήµανσης και προσωπικού του Τ.Τ.ΛΑΜΙΑΣ.