Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Στο αεροδρόμιο της Λαμίας βρέθηκε σήμερα ο περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Θύμιο Καραϊσκο .


Ο κ.Μπακογιάννης ήθελε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που και αυτό το καλοκαίρι έδωσαν τη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Όπως δήλωσε  μόνο σεβασμό μπορεί να νοιώσει για αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι << Είναι αυτοί που φεύγουν από το σπίτι ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας και επιστρέφουν ως ήρωες ή υπεράνθρωποι, μετά από κάθε επιχείρηση κατάσβεσης.>>


Ο Κώστας Μπακογιάννης  δήλωσε

Αισθάνθηκα την υποχρέωση να πω ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους που και αυτό το καλοκαίρι έδωσαν τη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών. Μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη μας, τον Θύμιο Καραΐσκο, πήγαμε στο αεροδρόμιο της Λαμίας, στην Μοίρα Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών. Δεν ήταν τυπική επίσκεψη, ήθελα να μιλήσω από κοντά μαζί τους. Άκουσα πολλά και κράτησα την αφοσίωσή τους σε αυτό που κάνουν, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι αυτοί που φεύγουν από το σπίτι ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας και επιστρέφουν ως ήρωες ή υπεράνθρωποι, μετά από κάθε επιχείρηση κατάσβεσης. Σεβασμός. Μόνο αυτό!