Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ως την απαρχή μιας στρατηγικής μορφής συνεργασίας χαρακτήρισαν τη συνάντηση που είχαν χθες

Τρίτη 7 Απριλίου 2015 στο δημαρχείο της πόλης μας οι Δήμαρχοι Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης και Δελφών Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος.
Οι Δήμαρχοι των δύο ιστορικών δήμων είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας και σύσφιξης των σχέσεων μεταξύ των Δήμων Λαμιέων και Δελφών μετά από σχετική επιστολή που απέστειλε πρόσφατα ο κ. Παναγιωτόπουλος αλλά και προφορικές συνομιλίες που είχαν από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων τους.
Σε δήλωση του προς τα μέσα ενημέρωσης ο κ. Σταυρογιάννης αναφέρθηκε στους όμορους δήμους Λαμιέων και Δελφών, «στους δήμους πρωτεύουσες των δύο νομών που παλαιότερα είχαν και κοινή αναφορά ως ένας νομός, ο νομός Φθιωτιδοφωκίδας» και μοιράζονται τις ίδιες ιστορικές, κοινωνικές και πολιτιστικές μνήμες.
Ο Δήμαρχος Λαμιέων επισήμανε πως: «Στα πλαίσια των κοινών συμφερόντων, των προοπτικών ανάπτυξης, των σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ των δύο Δήμων αλλά και των δύο Δημάρχων ξεκινά αυτή η συνεργασία, ενώ μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα δοθεί και συνέντευξη τύπου όπου θα δοθεί το στίγμα. Κυρίως έχει να κάνει με την τουριστική ανάπτυξη που βασίζεται στον κοινό ορεινό όγκο που μας συνδέει, στην ιστορία, στους αρχαιολογικούς χώρους και στον πολιτισμό.»

Πηγή:lamiastar.gr

Περισσότερα...