Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε ο αγωγός μεταφοράς των λυμάτων της Στυλίδας, στο βιολογικό της Λαμίας.

Πρόκειται  για ένα έργο πνοής και ζωής για την Στυλίδα το οποιο πήρε σάρκα και οστά με την τελετή των εγκαινίων .

Ο μητροπολίτης Φθιώτιδας Νικόλαος πραγματοποίησε  τα εγκαίνια του μεγάλου και ζώσης αξίας για την πόλη της Στυλίδος και για την Ανατολική Φθιώτιδα  έργου,  το οποίο αποπερατώθηκε και τέθηκε σε λειτουργία.

Πρόκειται για την ολοκλήρωση του αποχετευτικού συστήματος της πόλεως και την προσαγωγή των λημάτων  στην ΕΕΛ Λαμίας συνολικού μήκους15 χιλιομέτρων.


«Είναι μια σημαντική ημέρα για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή για τον Μαλιακό και το περιβάλλον . Επιτέλους ολοκληρώθηκε ένα έργο πολλών ετών που για να υλοποιηθεί πέρασε «δια πυρός και σιδήρου..» δήλωσε ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος  που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει  όλους τους συντελεστές φανερούς και αφανείς που βοήθησαν να  υλοποιηθεί και να ολοκληρωθεί   το έργο .

Ο δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης τόνισε για το σημαντικο αυτό έργο

”Ολοκληρώθηκε και εγκαινιάστηκε σήμερα ο αγωγός μεταφοράς των λυμάτων της Στυλίδας, στο βιολογικό της Λαμίας.
Ένα έργο που συμβάλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Στυλίδας αλλά και στην προστασία του οικοσυστήματος του Μαλιακού.
Ένα έργο που αναδεικνύει την διαδημοτική συνεργασία αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχει η ΔΕΥΑΛ για την προστασία του περιβάλλοντος σε ένα μεγάλο κομμάτι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.”

Περισσότερα...