Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα από κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά.


Σε οργανωμένη επιχείρηση των Αστυνομικών δυνάμεων άνδρες της Ασφάλεια Λαμίας, της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Θερμοπυλών  και της Άμεσης Δράσης  εντόπισαν τα 3 ηγετικά στελέχη  και 1 ακόμη μέλος της συμμορίας, ενώ με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων, βρήκαν και κατάσχεσαν πάνω από 10 κιλά ηρωίνης.

 Οι αστυνομικοί έξω από την Λαμία  στην  Εθνική Οδό ακινητοποίησαν επιβατικό ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαιναν ο 22χρονος , η 18χρονη και ο 25χρονος που λειτουργούσε ως προπομπός μια και ακολουθούσε  επίσης επιβατικό ΙΧ  αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 38χρονος .

Τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν και ακολούθησε έρευνα  έρευνα με τη συνδρομή σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και του Τελωνείου Ευζώνων Κιλκίς, στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, εντός του οποίου βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα και κατασχέθηκαν 20  δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους  10 κιλών και  275  γραμμαρίων.

Επιπλέον, στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, έξι  6 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους και δύο   πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας, ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματα, ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών  .

Η επιχείρηση εντοπισμού και σύλληψης της συμμορίας  οργανώθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης με την συνδρομή των Αστυνομικών της Φθιώτιδας.  

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.

 

Περισσότερα...