Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Θέμα  ημερών φαίνεται να είναι  η αντικατάσταση  του Διοικητή του νοσοκομείου Λαμίας Παναγιώτη Ζυγούρη .


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του radiomemory.gr  ο αντικαταστάτης του έχει ήδη βρεθεί και πρόκειται για εν ενεργεία διοικητή  μεγάλου νοσοκομείου ο οποίος έχει επιτυχημένη θητεία την οργάνωση και στην διαχείριση  των κρίσεων  ενός νοσοκομείου .
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες  ο  ίδιος , ο οποίος δεν κατάγεται από την Λαμία , έχει αποδεχτεί την θέση  και την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Λαμίας .


Η καθυστέρηση  στην αντικατάσταση του σημερινού διοικητή  βρίσκεται στο γεγονός ότι υπάρχουν κάποια θέματα γραφειοκρατίας να επιλυθούν του νέου διοικητή επιεδή είναι εν ενεργεία  διοικητής σε άλλο νοσοκομείο της Ελλάδας .
Σύμφωνα  πάντα με τις ίδιες πληροφορίες  δεν τίθεται θέμα αντικατατάστασης του υποδιοικητή  και των υπολοίπων μελών του σημερινού διοικητικού συμβουλίου .


Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν την αισιοδοξία τους για  τον νέο Διοικητή  σημειώνοντας ότι είναι άνθρωπος δοκιμασμένος στην λειτουργία ενός νοσοκομείου και στα προβλήματα που αυτό αντιμετωπίζει .
Όπως σημειώνουν , θα πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές και να παρθούν γενναίες αποφάσεις τις οποίες  ο νέος διοικητής  τις έχει ήδη  λάβει κατά το παρελθόν από παρόμοια  θέση .
Την ίδια ώρα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για λάθος επιλογή  την οποία  και παραδέχονται και για αυτό προχωρούν σε αλλαγή .

Περισσότερα...