Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017,  θα εορτασθεί και στη Λαμία  η ημέρα των ενόπλων δυνάμεων σύμφωνα με  έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών και ΔιοικητικήςΑνασυγκρότησης.



Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας αυτής θα λάβουν χώρα στην έδρα της Περιφέρειας ΣτερεάςΕλλάδας οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Α.Σημαιοστολισμός–Φωταγώγηση

α) Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημόσιων Καταστημάτων, ΝΠΔΔ και Ιδιωτικού Δικαίου, του Δημοτικού Καταστήματος, των οικιών και των ιδιωτικών καταστημάτων από την8η πρωινή ώραμέχρι τηδύση τουηλίου της 21ης Νοεμβρίου .

β) Ώρα 08.00΄: Έπαρση της Σημαίας στο Περιφερειακό Κατάστημα και απόδοσητιμώναπό τιμητικό άγηματουΣτρατού.

γ) Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών, από την δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης.

Β.Επίσημη Δοξολογία

΄Ωρα: 09.30:Πέρας προσέλευσηςεπισήμων ΄
Ωρα: 10.00:Επίσημη ΔοξολογίαστονΙερόΜητροπολιτικό Ναό
 Μετά τη Δοξολογία θα ακολουθήσει εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό από ομιλητή Αξιωματικό, ο οποίος θα οριστεί με μέριμνα του Διοικητή Φρουράς Λαμίας.

Γ.ΕπιμνημόσυνηΔέηση–Κατάθεση Στεφάνων

Κατά την οικεία τάξη όλος ο Ιερός Κλήρος, οι Αρχές και το Εκκλησίασμα θα μεταβούν με επίσημη πομπή στην Πλατεία Πάρκου, όπου θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων.