Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σύσκεψη στον  Δήμο Λαμίας για το  συντονισμό στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίαςΣύσκεψη με στόχο τον καλύτερο συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων, συγκάλεσε στο γραφείο του σήμερα το πρωί   , ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης. Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Λαμίας Ταξίαρχος Βασίλειος Μπέλος, εκπρόσωποι των πυροσβεστικών και αστυνομικών αρχών, του ΕΚΑΒ, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Λάμπρου και Δημήτρης Τελώνης, οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας Αθανάσιος Καρακάντζας και του Δήμου Γιώργος Ζήσιμος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαμιέων Δήμος Καλαμπαλίκης και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΛ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή έχει θέσει όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και της Δ.Ε.Υ.Α.Λ. σε πλήρη ετοιμότητα και συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.