Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σήμερα, στο Γοργοπόταμο, πραγματοποιήθηκε ο Πανελλήνιος Εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων και Αντιστασιακές Οργανώσεις, για την απόδοση του οφειλόμενου φόρου τιμής στους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. νίκος Σταυρογιάννης δήλωσε ότι : "Κανένας λαός δεν έχει αντλήσει από την Ιστορία του τόση δύναμη και τόση περηφάνια. Θέλω να πιστεύω, όμως, και τόσα διδάγματα από τις δοκιμασίες και τις εθνικές περιπέτειες. Η εποχή που ζούμε είναι γεμάτη προκλήσεις και εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους γιατί μας βρίσκει αποδυναμωμένους, κυρίως, από τα δικά μας λάθη και λιγότερο από τις επιβουλές των άλλων.

Σε μια περίοδο γεωπολιτικής αστάθειας και με μειωμένη τη δύναμη μας, αυτό που πρέπει να διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού, είναι η παρακαταθήκη των αγωνιστών του ΕΛΑΣ και του ΕΔΕΣ, εκείνο το Νοέμβρη του ’42. Εθνική συνεννόηση στη βάση ενός κοινού σχεδίου, που θα κρατήσει όρθια την ασθμαίνουσα κοινωνία και θα μας οδηγήσει με ασφάλεια στο αύριο που όλοι επιθυμούμε με αξιοπρέπεια, εξασφαλίζοντας προκοπή, δημιουργία και πρόοδο για όλους, κυρίως όμως για τους νέους μας και τις επόμενες γενιές."