Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 Παρέμβαση από την οργάνωση  των μελών του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας  για τα όσα αποκαλύφθηκαν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο σημερινός πρόεδρος και εκ νέου υποψήφιος για πλαστογραφία .

Η οργάνωση με ανακοίνωσή της   δηλώνει πως ο δήμαρχος Λαμιέων είναι εκτεθειμένος μετά από αυτό αφού η επιλογή του κ. Διαμαντάρα  είναι αποκλειστική επιλογή του για τηνν θέση του αντιδημάρχου  και καλεί  τον Δήμαρχο Λαμιέων να  εξηγήσει, πώς είναι δυνατόν ένας στενός του συνεργάτης και νυν Αντιδήμαρχος, να καταδικάζεται αμετάκλητα για πλαστογραφία και να παραμένει στην θέση του ως Αντιδήμαρχος και ως δημοτικός σύμβουλος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι αποκαλύψεις σε σχέση με το κώλυμα συμμετοχής του Αλέκου Διαμαντάρα ως υποψήφιου Προέδρου στις εκλογές του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, λόγω της αμετάκλητης καταδίκης του για πλαστογραφία, δημιουργούν συγχρόνως τεράστια ερωτήματα για το ποιοι, και με ποιο τρόπο, διαχειρίζονται τις υποθέσεις του Λαμιώτικου λαού.

 

Συγκεκριμένα από την εξέλιξη της υπόθεσης και την εν λόγω δικαστική απόφαση, ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης είναι προφανώς εκτεθειμένος, αφού ο Αλέκος Διαμαντάρας είναι αποκλειστική του επιλογή για την θέση του Αντιδημάρχου.

 

Το αδίκημα για το οποίο καταδικάσθηκε αμετάκλητα ο Αλέκος Διαμαντάρας είναι ιδιαίτερα απαξιωτικό και βάσει του άρθρου 236 του N.3852/2010 (Καλλικράτης) προβλέπεται η αυτοδίκαιη έκπτωσή του από το αξίωμά του.

 

ΚΑΛΟΥΜΕ λοιπόν τον Δήμαρχο Λαμιέων να μας εξηγήσει, πώς είναι δυνατόν ένας στενός του συνεργάτης και νυν Αντιδήμαρχος, να καταδικάζεται αμετάκλητα για πλαστογραφία και να παραμένει στην θέση του ως Αντιδήμαρχος και ως δημοτικός σύμβουλος.

 

 

                                                                                                       Επιτροπή Αυτοδιοίκησης

Οργάνωσης Μελών Λαμίας

                                                                                                          ΣΥΡΙΖΑ