Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν των αρχαιρεσιών που έγιναν πρόσφατα συγκρότηθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.του Χιονοδρομικού και Ορειβατικού Ομίλου Λαμίας.



Η νέα σύνθεση  του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Τσακωνίτης Αγαμέμνων
 Αντιπρόεδρος: Κρεμμύδας Γεώργιος
 Γενικός Γραμματέας: Μωραΐτης Βασίλειος
 Ταμίας: Γκαραγούνη Βασιλική
 Έφορος χιονοδρομίας: Χριστοπούλου Ευδοκία
 Έφορος ορειβασίας και αναρρίχησης: Αρβανίτη Ειρήνη
 Έφορος υλικού: Χαραυγής Γεώργιος
 Έφορος Λέσχης και βοηθός Γ.Γ: Καραγιαννοπούλου Κατερίνα
 Έφορος εκδηλώσεων: Χαραβγία Αλεξάνδρα

Το νέο Δ.Σ. δεσμεύεται για την συνέχιση της δραστηριότητας του συλλόγου, την διοργάνωση αθλητικών - τουριστικών - πολιτιστικών δραστηριοτήτων, καθώς και για την άριστη εκπαίδευση και ετοιμότητα της Εθελοντικής Ομάδας Διάσωσης του.

Ενημερωτικά, ο Χ.Ο.Ο.Λ. είναι αθλητικό σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1974 και δραστηριοποιείται έως και σήμερα. Είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (Ε.Ο.Χ.Α.), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας - Αναρρίχησης (Ε.Ο.Ο.Α.) και εγγεγραμμένος στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Έχει δε, σε βάθος χρόνου, στο ενεργητικό του πλήθος επιτυχημένων διοργανώσεων αγώνων χιονοδρομίας, ορειβατικών - πεζοπορικών δραστηριοτήτων αλλά και συμμετοχής σε αποστολές έρευνας και διάσωσης (SAR).


e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.