Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, κατασχέθηκαν (29) κιλά περίπου αδασμολόγητου καπνού και περισσότερα από (4.500) αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων

 Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι απέκρυπταν τις λαθραίες ποσότητες καπνικών προϊόντων, σε εγκαταλελειμμένη οικία, σε περιοχή της Χαλκίδας

 

Συνελήφθησαν (2) ημεδαποί στην Αλίαρτο Βοιωτίας, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

 

Κατασχέθηκαν (19,8) γραμμάρια ηρωίνης, (61) ναρκωτικά δισκία, μικροποσότητα κάνναβης και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

 

 

Συνελήφθησαν χθες  το μεσημέρι, στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 47 & 32 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι κατηγορούμενοι, βρέθηκε να κατέχουν από κοινού, με σκοπό την διακίνηση και κατασχέθηκε, ποσότητα ηρωίνης σε μορφή βράχου, μεικτού βάρους (19,8) γραμμαρίων.

 

Από νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 47χρονου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και (61) δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

 

Ομοίως, από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε και το ανωτέρω όχημα, ως μέσο διευκόλυνσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

 

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

 

 

Από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες  το βράδυ στο Βασιλικό Χαλκίδας Ευβοίας, δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 29 και 22 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.

 

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,  εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς, ενώ σε παρακείμενη της οικία τους, εγκαταλελειμμένη οικία, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν:

 

  • (586) συνολικά συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν (29) κιλά και (300) γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού, καθώς και

 

  • (4.715) πακέτα τσιγάρων, διαφόρων μαρκών, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

 

Οι ανωτέρω ποσότητες καπνού και πακέτων τσιγάρων θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

 

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

 

 

Περισσότερα...