Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


"Δράσεις ζωής" ονομάζεται ο νέος σύλλογος στη Φθιώτιδα ο οποίος ήρθε για να  αφήσει το στίγμα του στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης της Λαμίας .

Χωρίς ομοβροντίες , χωρίς ακρότητες ένας νέος σύλλογος ήρθε να ταράξει τα νερά  των νέων ανθρώπων να τους κάνει συνένοχους  στην μάχη για μία καλύτερη ζωή για μία ποιοτικότερη κοινωνία .

Στα υπερ του το γεγονός ότι τα μέλη του είναι νέοι ηλικιακά και ψυχικά  που σημαίνει  ότι η ελπίδα είναι ζωντανή για  να αλλάξει η κοινωνία προς το καλύτερο και να αποκτήσει  την ενέργεια που της λείπει .

Στα υπερ του  η έδρα του συλλόγου  που είναι η Υπάτη .

Δεν θα μπορούσε άλλωστε  να πράξει διαφορετικά ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Ζιάκας  αφού ξέρει να αγαπά αλλά και να τιμά τον τόπο του .

Ο ίδιος  δραστήριος και ανήσυχος  κατάφερε να βρίσκεται ανάμεσα στην διοίκηση του ΕΒΕ , στο δημοτικό συμβούλιο Λαμιέων αλλά και στον νέο σύλλογο με τέτοια ευκολία που θέλεις να τον κάνεις να σου πει το μυστικό .

Η απάντηση  αφοπλιστική.

Η αλληλεγγύη και η προσφορά.

Αυτά τα οποία είναι και ο σκοπός του συλλόγου Δράσεις Ζωής.

Η ιδέα του σωματείου γεννήθηκε απο μία ομάδα ανθρώπων διαφορετικών  μεταξύ τους αλλά με τις ίδιες ανησυχίες ,οράματα και προβληματισμούς .

Το 2017 ιδρύθηκε ο οργανισμός <<Δράσεις Ζωής >>ο οποίος είναι μη κυβερνητικός και μη κερδοσκοπικός και ο κύριος κορμός του είναι ένα αξιακό σύστημα βασισμένο στην αλληλεγγύη , την προσφορά , την χαρά και την ομαδικότητα .

Το σύμβολο του συλλόγου είναι ένα δέντρο , το δέντρο της ζωής και αυτό γιατί οι ρίζες του είναι οι εμπειρίες του παρελθόντος , τα ακλόνητα θεμέλια που το κρατούν ζωντανόκαι όρθιο στη μάχη της επιβίωσης .

Μέρα με τη μέρα ,χρόνο με το χρόνο οι ρίζες προχωρούν σε μεγαλύτερο βάθος για να μπορούν να θρέψουν τους καρπούς της ζωής στο παρόν μεγαλώνοντας το ανάστημά του.

 

Ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει την κοπή πίτας για το νέος έτος  την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στο καφέ "VENEZIA" στις 19:00.

Υπάρχει ανοικτή πρόκληση για όλους  κια μία ευκαιρία να γνωρίσετε τον σύλλόγο και τον σκοπό του .

Περισσότερα...