Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Οι πολίτες γνωρίζουν, σε ό,τι με αφορά, ότι ήμουν και είμαι διαχρονικά συνεπής στις θέσεις μου για τα τοπικά ζητήματα. Θέσεις τις οποίες διατυπώνω δημόσια, γραπτά και προφορικά.

Αντιθέτως, κυβερνητικοί συνάδελφοί μου άλλα δεσμεύονται να κάνουν, και άλλα τα τελευταία τρία χρόνια πράττουν.

Τελευταίο «κρούσμα», η κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου / Κτηματολογικού Γραφείου Αταλάντης, παρά τις περί αντιθέτου διαβεβαιώσεις, παρουσία θεσμικών παραγόντων και πολιτών, στις συνεχείς συσκέψεις και τις «εν κρυπτώ» από την Αξιωματική Αντιπολίτευση συναντήσεις στη Βουλή. 

Οι  πολίτες όμως έχουν κρίση, νοημοσύνη και δε διαθέτουν «κοντή μνήμη».

Οι πολίτες βιώνουν τις ανερμάτιστες και τυχοδιωκτικές κυβερνητικές πολιτικές σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο (π.χ. κατάρρευση Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, υποβάθμιση Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, αδυναμία αξιοποίησης πόρων για την Πανεπιστημιακή Σχολή, κατάργηση Κέντρου Έρευνας, Τεχνολογικής και Επιχειρηματικής Καινοτομίας, πιθανότητα υποβάθμισης του ΚΕΥΠ Λαμίας, κατάργηση Υποθηκοφυλακείων / Κτηματολογικών Γραφείων στην Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας, απώλεια πόρων για αθλητικές υποδομές κ.ά.).

Οι πολίτες θυμούνται ποιοί πολιτικοί, αφού έκαναν τις διαδρομές τους, κατέλαβαν θέσεις και «έχτισαν» πολιτικές καριέρες στα Κόμματα που σήμερα κατηγορούν, παριστάνουν τώρα μόνο τους κριτές.

Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοί πολιτικοί έχουν «αυταπάτες» και διακρίνονται για τις «κωλοτούμπες» τους.

Την ίδια ώρα  ο Χρήστος Σταϊκούρας δεν προσκαλείται σε δύο συναντήσεις  σε δύο διαφορετικά Υπουργεία  για θέματα που αφορούν στο νομό Φθιώτιδας .

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πριν δύο εβδομάδες περίπου, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας συγκάλεσε σύσκεψη στη Βουλή, στο περιθώριο της συζήτησης του Πολυνομοσχεδίου της Κυβέρνησης, που αφορούσε στα Υποθηκοφυλακεία / Κτηματολογικά Γραφεία, στην οποία προσκλήθηκαν μόνο οι Βουλευτές Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπέθεσα, τότε, ότι η παράλειψη πρόσκλησής μου ήταν μη εσκεμμένη.

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε άλλη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με αντικείμενο τις δρομολογούμενες μεταρρυθμίσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Και πάλι προσκλήθηκαν μόνο Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα δε με σχετική ανακοίνωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας, «Στη συνάντηση συμμετείχαν και Κυβερνητικοί Βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας, έπειτα από πρόσκληση του Υπουργού».

Προφανώς, οι Υπουργοί αισθάνονται άνετα μόνο όταν λειτουργούν εντός του «οικοσυστήματος» ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι λυπηρό που η «πρώτη φορά αριστερά» αντιλαμβάνεται έτσι τη λειτουργία της Δημοκρατίας και των Θεσμών της.

 

 

 

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.