Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Νέα διοίκηση για τον εμπορικό σύλλογο Σπερχειάδας  μετά τις  εκλογές που πραγματοποίησε  την Κυριακή .

Η συμμετοχή των μελών κρίθηκε ικανοποιητική και νέοι επιχειρηματίες και  έμποροι βρίσκονται στο τιμόνι του  συλλόγου .

Από τους πρώτους  που έσπευσαν να συγχαρούν τον νέο σύλλογο  είναι ο Εκπρόσωπος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλαδας Νίκος Ζιάκας .

Άνθρωπος νέος  που γνωρίζει τις μάχες των επιχειρηματιών για επιβίωση  , εκφράζει στην επιστολή που απέστειλε την ανάγκη συνεργασίας  και αγώνα  όλων .

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Δια της παρούσης επιστολής μου, θέλω να συγχαρώ τόσο εσάς όσο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και τους Αντιπροσώπους που εξελέγησαν για την Ομοσπονδία Ν.Φθιώτιδας.

Η μαζική συμμετοχή των συναδέλφων σας στις κάλπες που σας τίμησαν με την ψήφο τους, αποδεικνύει περίτρανα την καταξιωμένη πορεία του Εμπορικού Συλλόγου σας.

Σας εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε και σας δηλώνω ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό σας, ως εκπρόσωπος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλαδας, ώστε από κοινού να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που χειμάζουν και ταλανίζουν τον εμπορικό και επιχειρηματικό κόσμο της Σπερχειάδας και οδηγούν τους συναδέλφους μας σε αδιέξοδο και σε αφανισμό.

Με τιμή

Ζιάκας Γ. Νικόλαος

Εκπρόσωπος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλαδας

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο  απαρτίζεται από τους

Τσίρκα  Μαρία  (53 ψήφοι)

Γεράνης Βασίλειος (52 ψήφοι)

Καραγιάννης Ηλίας (45 ψήφοι)

Σπανός Κωνσταντίνος (42 ψήφοι)

Μήτσου Σωτηρία (37 ψήφοι)