Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

 

Την εξασφάλιση της χρηματοδότησης για τη δημιουργία του κλειστού κολυμβητηρίου στη Λαμία ανακοίνωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, κατά την διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

 

Ο κ. Μπακογιάννης διευκρίνισε ότι εξασφαλίστηκαν  από την Περιφέρεια 9,5 εκατ. που απαιτούνται για την κατασκευή του κολυμβητηρίου, δίνοντας την σκυτάλη στον Δήμο Λαμιέων με την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου.

 

Με το έργο αυτό, όπως τόνισε ο Περιφερειάρχης, ικανοποιείται το απολύτως εύλογο αίτημα των πολιτών της Λαμίας για τη δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων αναψυχής.

 

«Για πολλά χρόνια όλοι όσοι ζουν στην Λαμία άκουγαν για κολυμβητήριο και κολυμβητήριο δεν έβλεπαν. Σε αυτόν τον παραλογισμό, δηλαδή η έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να μην έχει το δικό της κλειστό κολυμβητήριο, απαντάμε με μελέτη και σχέδιο και όχι με υποσχέσεις.  Δεν πρόκειται για την εξαγγελία ενός έργου που θα... γίνει, αλλά για την διαβεβαίωση ότι έχουμε εξασφαλίσει και έχουμε στο ταμείο μας 9,5 εκατ. Ευρώ, ανοίγοντας τον δρόμο για την υλοποίησή του. Είναι ένα από τα έργα που αξίζει να αποδώσουμε στη νεολαία της Λαμίας και σε όλα τα παιδιά της Στερεάς Ελλάδας. Τα έως τώρα δεδομένα δεν μου επιτρέπουν να είμαι απαισιόδοξος. Αντιθέτως, μου δείχνουν ότι όσο προχωρούμε με προσεκτικό σχεδιασμό και σοβαρή μελέτη, μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε» επισήμανε ο κ. Μπακογιάννης.