Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης


Στα δικαστήρια  θα βρεθούν περιφέρεια Στερεάς και Απόστολος Γκλέτσος  μετά το συμβαν  το Σάββατο το βράδυ κατά το οποίο σύμφωνα με τον θεματικο αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Κυρίτση ο κ. Γκλέτσος του επιτέθηκε με μπουνιές και κλωτσιές αναίτια .


Φαίνεται η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών ξεπέρασε το στάδιο των ανακοινώσεων και πέρασε σε άλλο επίπεδο.
Είναι γνωστές οι κατά καιρούς ανακοινώσεις του δημάρχου Στυλίδας εναντίον της Περιφέρειας αλλά και του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη προσωπικά , όπως και οι δημόσιες δηλώσεις  τύπου <<ο τυμβωρύχος της πολιτικής σκηνής>> ΚΑΙ  «Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ότι χειρότερο υπάρχει στη διοίκηση. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο. Είναι η προσωποποίηση της αποτυχίας στη διοίκηση και η προσωποποίηση της ιδιοτέλειας στην πολιτική...>>



Μετά  την μήνυση που κατέθεσε ο κ. Κυρίτσης.....
την πρόθεσή του να υποβάλλει μήνυση κατά του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, κάνει γνωστή ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, με ανάρτηση του, στο Facebook.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του κ.Μπακογιάννη.
 Ο Περιφερειάρχης ανέφερε πως ο δήμαρχος Στυλίδας «προφανώς χρήζει ιατρικής παρακολούθησης».
Σε ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Απόστολος Γκλέτσος προαναγγέλλει ουσιαστικά ότι θα κάνει μήνυση στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, για τα όσα δήλωσε ο τελευταίος, σχολιάζοντας την υπόθεση της επίθεσης.

«Κύριε περιφερειάρχη θα βρεθείτε μπροστά στις αστικές σας ευθύνες για τις δηλώσεις σας στο πρόσωπό μου. Ό,τι και αν επιδικαστεί θα πάει εξ ολοκλήρου σε ιδρύματα», έγραψε ο δήμαρχος Στυλίδας στον λογαριασμό του.