Μέλος του Μητρώου Επιχειρήσεων Ηλεκτρονικών Μέσων Ενημέρωσης

Kλειστά τις Κυριακές και τα δεκαπενθήμερα των σχολικών διακοπών των Χριστουγέννων και του Πάσχα,

προβλέπει, μεταξύ άλλων, για τα φροντιστήρια, το νέο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων σε όλη την Ελλάδα.

Οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους και για το γεγονός ότι στις εξαγγελίες του ο υπουργός Παιδείας χαρακτήρισε «πληγή» τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ενώ αντίθετοι δηλώνουν και για τις ρυθμίσεις που προωθεί, να καταστήσει διοικητικούς και πειθαρχικούς προϊσταμένους τους, δημόσιους φορείς και ειδικότερα τις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές σχολείων και τους συλλόγους διδασκόντων αυτών.

Με έκτακτες συνελεύσεις σε όλες τις πόλεις το Δ.Σ της ομοσπονδίας προσπαθεί να προγραμματίσει την δράση τους για την αντιμετώπιση των «απειλών» που προωθεί το υπουργείο.

Το Σάββατο στο Επιμελητήριο της Λαμίας η Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης Φθιώτιδας συγκάλεσε έκτακτη συγκέντρωση παρουσία του προέδρου της ομοσπονδίας Γιάννη Βαφειαδάκη.K.

Πηγή:lamiastar.gr

To radiomemory.gr χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.